PADI IDC CENTER

  • Veletržní 31, Praha 7,  170 00
  • +420 251 564 098

STEINA - Německo

Termín 16.3.2024

Cena: 100 Kč

Granitový lom Steina leží u stejnojmenné obce, v Drážďanské oblasti bohaté na lomy. Těšit se můžete na skvělé potápění. Maximální hloubka tohoto lomu je 32 metrů a viditelnost jen málokdy klesá pod 10 metrů. Pod vodou se můžete kochat pohledem na kolmé stěny a zajímavě profilované dno, z vodní fauny určitě potkáte okouny, líny, kapry a při troše štěstí i štiky.

DOPRAVA :

Z Prahy po teplické dálnic až do Drážďan, odkud dál po dálnici A4 (E40) směrem na Bautzen a Görlitz. Z dálnice sjeďte asi po 40 kilometrech (exit Radeberg) a dejte se směrem na Pulsnitz a Kamenz. Asi v polovině cesty mezi oběma městy zahněte ve vesnici Gersdorf doprava a pokračujte po hlavní silnici až do obce Steina. Tou projeďte a jakmile začnete stoupat do kopce, sledujte ukazatel na základnu Tauchschule Dresden. Odbočíte doprava z hlavní silnice a po kostkách pokračujte asi kilometr do lesíka nad vesnicí. Parkuje se přímo u základny.

Cena 100 Kč + vstup na lom

Máte zájem? Dejte nám vědět a ozveme se vám

Jiná:
cm
kg

Zpracování osobních údajů poskytnutých v tomto formuláři je nezbytné pro plnění smlouvy či jednání o nabídce služeb. Více viz Zásady zpracování osobních údajů.

top